Om Hurricanes

Klubbens Historie

Klubben ble stiftet 1. mars 2018. Stiftelsmøtet ble holdt i Sparebanken Møre Arena med 14 deltagere.

På møtet ble klubbens aller første styre sammensatt. Det var John Vartdal som ble valgt til leder.  John var også den som startet prosessen med å få i gang klubben. Selve prosessen tok ca ett halvt år, hvorav de siste 2 månedene før stiftelsesmøtet ble holdt var med ukentlig aktivitet.

Ålesund Hurricanes er den første rene innebandyklubben i Ålesund.

To år etter oppstarten av klubben har vi vokst til å bli en klubb med over 100 medlemer, dette er alt fra førskole alder til modne voksne.

Klubben har vokst seg større enn man håpet, men vi jobber for å utvide både antall medlemer og ulike grupper.

Vinterferien 2020 arrangerte vi Wintercampen i Larsgårdshallen. Med 50 påmeldte barn var dette en stor suksess for klubben.

Ledelsen i Ålesund Innebandy Klubb

Styreleder

Jørgen Larsen

leder@hurricanesibk.no

+47 99558647

Daglig Leder

Tomas Trogstad

post@hurricanesibk.no

+47 90710376

Nestleder

Dag Atle Eksund

Styremedlem

Audny Hellebø

Karoline Brandal Hansen

Sondre Dalseth

Ørskog Sparebank

Ørskog Sparebank er ein sjølvstendig og solid sparebank med ein forretningskapital på ca. 2,6mrd og 19 tilsette. Banken er lokalisert i Sjøholt sentrum i Ørskog Kommune.

Vi er organisert som ei sjølveigande stifting, det vil seie at ingen eig den formue som Ørskog Sparebank representerer. Eigenkapitalen er bygd opp gjennom over 164 år med overskot, og det er bygdefolket og kundane i fellesskap som har eigedomsrett til banken. Det er også denne grupperinga som har styring med banken.

Ørskog Sparebank har blandt annet stilt med midler til klubben for å dekke drakter og utgifter da vi arrangerte vår første camp "Wintercampen 2020".

Pure Play

Utstyrsleverandør

Pureplay er sikre på klubben og bedrifter får den beste kunnskapen og veiledningen på klubbkvelder og handledager. Vi er opptatt av miljø og ønsker å ha en miljøvennlig profil og vi vil ha fokus på gjenbruk og tilbyr klubbene returordning av drakter, dresser sko, køller osv.

Salming Norge

Utstyrsleverandør

Salming Norge AS er ett engros frima som rører varemerket Salming. Salming har kategoriene: innebandy, håndball, squash, running, underwear og body care.

Jobbpartner Ålesund

Draktsponsor

Vi er butikk med fokus på arbeidsklær og verneutstyr til alle bransjer.

Vi holder til i Daaeskogen Næringspark på Moa i Ålesund. Her har vi en butikk over to etasjer på 500m2 hvor hele andre etsje er satt av til arbeidstøy og noe verneutstyr fra en rekke ledende produsenter som Helly Hansen Workwear, Snickers, Bulldog Workwear, Wenaas, FristadsKansas, Kentaur m.fl.

Vi forsøker til en hver tid og ha de mest aktuelle kolleksjonene på lager for rask levering.

Og du, vi profilerer alle typer klær etter ditt ønske.

Vi tilbyr transfertrykk med kjapp levering og brodering.

Samarbeidspartnere

Ålesund Hurricanes er medlem av Norges Bandyforbund, med tilhørighet til Midt Norge Bandyregion